Zakelijk Visum China: Alles Wat U Moet Weten!

Bent u van plan om voor zakelijke doeleinden naar China te reizen? Dan heeft u een zakelijk visum nodig. Dit artikel geeft u een uitgebreide handleiding over hoe u een zakelijk visum voor China kunt aanvragen.

Zakelijke handdruk China visum

Wat is een Zakelijk Visum voor China?

Een zakelijk visum is een vereiste om zaken te doen in China. Dit type visum wordt afgegeven aan buitenlanders die naar China komen voor handel of andere zakelijke doeleinden. Ongeacht of het gaat om een korte meeting of een langdurige handelsrelatie opbouwen, een zakelijk visum is noodzakelijk.

Hoe lang is een Zakelijk visum voor China geldig?

Een single entry visum is 3 maanden geldig en u kunt hiermee maximaal 30 dagen in China verblijven. Een double entry visum is 6 maanden geldig en u kunt hiermee 2x China binnenkomen en 2x China verlaten met een maximaal verblijfsduur van 30 dagen per bezoek. Een multiple entry visum is geldig tot 12 maanden met een maximaal verblijfsduur van 30 dagen per bezoek.

Hoe lang duurt een zakelijke visumaanvraag?

De totale wachttijd kan gemiddeld bijna 4-5 weken in beslag nemen. Is uw reis eerder ingepland, neem dan contact met ons op.

Hoe vraag je een Zakelijk Visum voor China Aan?

Het aanvragen van een zakelijk Chinees visum kan een complex proces zijn, maar hier bij Visum Vlug zijn we er om u te helpen. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het aanvragen van uw zakelijke visum:

1. Verzamel de benodigde documenten

Voor het aanvragen van een zakelijk visum voor China heeft u een aantal documenten nodig. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, uw paspoort, een volledig ingevuld aanvraagformulier, een recente pasfoto, en relevante documenten van uw Chinese zakenpartner of werkgever. Een volledige lijst van benodigde documenten met duidelijke voorbeelden krijgt u via de mail aangeleverd.

2. Dien uw Aanvraag in bij het Chinese Visa Center

Nadat u al uw documenten heeft verzameld, moet u uw aanvraag indienen bij het Chinese Visa Center in Den Haag. Dit kan persoonlijk of via een geautoriseerd agentschap, zoals Visum Vlug, gebeuren.

3. Wacht op de verwerking van uw Visum

De gemiddelde verwerkingstijd voor een zakelijk visum is ongeveer vier werkdagen, maar dit kan variƫren afhankelijk van de drukte. Spoedverwerking is mogelijk, een gedetailleerde uitsplitsing van de kosten staat hier beschreven.

De wachttijden voor een afspraak zijn gemiddeld tussen de 2-3 weken. Moet u eerder naar China, neem dan contact met ons op via info@visumvlug.nl of bel ons op 06-17611519. Wij kunnen u in de meeste gevallen voorzien van een vervroegde spoedafspraak.

Hoeveel kost een zakelijk visum?

Zie het volgende artikel voor een compleet overzicht van de kosten voor een zakelijk visum in 2023, Visumkosten.

Laat ons u helpen!

Het aanvragen van een zakelijk visum naar China kan een ingewikkeld proces zijn, maar met de juiste voorbereiding en begeleiding, kunt u dit proces soepel laten verlopen. Visum Vlug kan dit proces geheel ontzorgen zodat u zich kan focussen op uw zakelijke activiteiten in China.

Start uw aanvraag hier beneden of bel ons op 06-17611519