Spoedvisum voor China? Wij regelen het!

Moet u dringend naar China toe en heeft u nog geen visum kunnen aanvragen? Dan kan Visum Vlug u in de meeste gevallen bijstaan bij het verkrijgen van een spoedvisum. Zonder visum komt u China helaas niet binnen.

Spoedvisum China

Spoedvisum aanvragen bij Visum Vlug

Wij begrijpen bij Visum Vlug dat sommige reizen niet kunnen wachten. Of het nu gaat om een dringende zakelijke bijeenkomst, een plotselinge familiekwestie of een last-minute studiegelegenheid, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het zo snel mogelijk verkrijgen van uw visum. Hoewel deze service afhankelijk is van de huidige drukte bij het Visa Center, streven we ernaar om altijd een oplossing te vinden die past bij uw dringende behoeften. In sommige gevallen kunnen we zelfs een afspraak regelen binnen 24 uur na uw aanvraag!

Van 4 weken naar 2 dagen

Terwijl de gemiddelde verwerkingstijd voor het aanvragen voor een visum naar China gemiddeld 3 tot 4 weken in beslag neemt, probeert Visum Vlug deze tijd aanzienlijk te verkorten. In veel gevallen kunnen we een afspraak regelen op dezelfde dag als u voor 12:00 contact met ons opneemt. Nadat u langs bent geweest bij het Chinese Visa Center, kunt u het visum in de meeste gevallen de volgende werkdag ophalen. Hierdoor kunt u in slechts 2-3 dagen over uw visum beschikken.

Laat ons u helpen!

Heeft u met spoed een visum voor China nodig? Wacht dan niet langer om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 06-17611519 of via info@visumvlug.nl, om de details omtrent de kosten en de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u bij te staan, waardoor u alle aandacht heeft op wat echt belangrijk is - uw komende reis naar China!

Als u binnen 24 uur moet vliegen kunnen wij u helaas niet verder helpen. Spoedverwerking bij het Visa Center neemt altijd minimaal 1 werkdag in beslag en kan niet worden versneld. Het visum kan ook alleen op de dag van ophalen pas na 13:00 worden opgehaald tot 16:00.